יום שישי, 4 במאי 2012

קמח תמי ללא גלוטן קמח או זהב?




קמח תמי ללא גלוטן קמח או זהב?

אנשים הסובלים מצליאק (אלרגיה לגלוטן) צריכים להתמודד עם המצב העגום של המחירים המופקעים של כל יצרי המוצרים שהם ללא גלוטן היצרנים מנצילם את המצב שאלרגים של גלוטן תחליף והם לוקחים זאת כמובן מאליו שהם ירכשו את המוצרים בלית ברירה אז כל אחד מפקיע מחיריפםם ללא שום הצדקה.

לשם ההשוואה לחם רגיל המחיר המומלץ לצרכן הוא 7.45 ולחם ללא גלוטן עולה בסביבות 18 ש"ח אנשים שרוצים להכין את הלחם או עוגות או לכל שימוש אחר  בביתם וחושבים שמחיר הקמח יעלה להם זול יותר מלקנות את הלחם או את המוצרים ללא גלוטן מופתעים לגלות שגם מחיר הקמח לחצי קילו הוא כ30 ש"ח מחיר מופקע וללא הצדקה עצם העובדה שקמח רגיל עם גלוטן עולה בסביבות 4 ש"ח .

אנו פונים לנבחרי הציבור שיחקקו חוק בנושא זה ויתחשבו באנשים החולים בצליאק וכמו שיש פיקוח על לחם רגיל שיהיה פיקוח גם עם מוצרים שהם ללא גלוטן ככה שלא כל יצרן יוכל להדביק מחירים ככל העולה על רוחו.

אנא מכם שתפו את רשומה זו כדי לעלות את המודעות בקרב הציבור וקרב נבחרי הציבור!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה